Vi vil gerne høre fra dig!

Portalens formål er at formidle nyheder, erfaringer, viden, materialer og værktøjer mellem fagmedarbejdere, der er beskæftiget med genanvendelse af husholdningsaffald i hele landet.

Hvis du har nyheder, materialer, analyser eller en case, som andre fagmedarbejdere fra kommuner, forsyninger og kommunale affaldsselskaber kan drage nytte af ‒ så lægger vi det gerne på portalen, så andre rundt i landet kan få glæde af det.

Du er også velkommen til at kontakte os med forslag, spørgsmål og ideer.

Vejledning om bidrag til portalen

Send ideer, materialer og nyheder til portalens redaktør på , som også kan hjælpe med at skrive teksten. Hvis du selv skriver teksten, kan du tage udgangspunkt i nedenstående vejledning. 

Generelt om tekster og nyheder 

Tekster til portalen bør have en længde på minimum 150 ord/1.000 tegn og maksimum 600 ord/4.000 tegn. 

Husk en overskrift, der fortæller, hvad teksten handler om, og hvorfor emnet er spændende for andre. Lav gerne en manchet, der uddyber overskriften eller fortæller mere specifikt om indholdet. 

Send et eller flere billeder med, som kan lægges på portalen sammen med teksten. Hvis der ikke er andre billeder til rådighed, kan det fx være et billede af organisationens hovedsæde, medarbejdere, materiel, kampagner, events eller blot logoet ‒ men det skal selvfølgelig være relevant i sammenhæng med teksten. Billeder skal minimum have en størrelse på cirka 381 pixels (højde) x 678 pixels (bredde). 

Tilføj gerne links til hjemmesider, hvor man kan læse mere om emnet. Skriv også en kontaktperson, som andre fagmedarbejdere kan kontakte, hvis de gerne vil vide mere. 

Hvis teksten er en nyhed: Hvis I fx lancerer et nyt projekt, en ny ordning eller en ny kampagne ‒ eller der sker andre ting, som kan interessere andre fagmedarbejdere ‒ så bringer vi gerne nyheden på portalen og i det elektroniske nyhedsbrev. Det kan også være råd og læringspunkter fra en evaluering af et projekt, som kan inspirere eller informere andre. Hvis I ikke selv har tid til at skrive nyheden, så kontakt portalens webredaktør.

Hvis teksten er en introduktion til materiale: Sørg for, at teksten fungerer som en varedeklaration for materialet. Fremhæv gerne vigtige pointer eller muligheder for at anvende materialet, som er interessante for andre.

Generelt om materialer

Materialer kan fx være brugeranalyser, kampagnematerialer, evalueringer af pilotprojekter, udbudsmaterialer, eller eksempler på borgerinformation og sorteringsvejledninger ‒ eller andre relevante materialer.

Vedlæg gerne en beskrivende tekst, der følger vejledningen for tekster. Materialer, der deles på portalen, er som udgangspunkt offentligt tilgængelige. Der er dog også mulighed for at dele materialer på det lukkede netværksområde.

Har du ris, ros, forslag eller en god ide til os?

Felter med (*) skal udfyldes

Mathias Wulff Jensen

Redaktør

Emilie Mille Müller

Projektleder