Bliv klogere på børn, undervisning og genanvendelse

Offentliggjort 28-10-2015

Skoler og Daginstitutioner som læringsrum for genanvendelse af husholdningsaffald inviterer til ERFA-møde onsdag d. 18. november kl. 10–16.

undefined

Skoler og Daginstitutioner som læringsrum for genanvendelse af husholdningsaffald inviterer bl.a. repræsentanter fra kommunernes Teknik/Miljø og Børn/Ungeforvaltninger samt de skoler/institutioner, der deltager i følgeforskningen.

Mødet afholdes onsdag den 18. november 2015 kl. 10-16 i Københavns Kommunes Innovationshus, Halmtorvet 27, 1700 København V.

Formålene med ERFA-mødet er:

  • Hør hvad forskerne tænker efter at have talt med daginstitutioner og skoler.
  • Del din viden om, hvad der sker rundt om i kommunerne.
  • Find ud af, hvordan vi bruger hinandens viden, kompetencer og lokale projekter til fælles gavn.

Der er et begrænset antal pladser til mødet. Tilmelding skal ske til Cemile Høyer, Obfuscated Email, senest d. 11/11 2015.

Mødet arrangeres af Flemming Sjølin Bauer, miljøkonsulent i Københavns Kommune. Læs mere om mødet i invitationen (hentes i boksen til højre).

Projektet "Skoler og daginstitutioner som læringsrum for genanvendelse af husholdningsaffald" skal fremme læringsaktiviteter og konkret affaldshåndtering på skoler og i daginstitutioner, så det påvirker affaldsadfærden i hjemmet. Projektet er støttet af Miljøstyrelsens Kommunepulje i 2015-2016.

Læs mere om projektet på: skodanet.blogspot.dk.